Camera beveiliging

Het ideale preventie en controlemiddel. Een potentiële inbreker zal afgeschrikt worden als er een bewakingscamera aanwezig is. Inbrekers zullen meestal het risico niet willen lopen gezien te worden en dus panden met camera's vermijden. Mocht er toch ingebroken worden dan is de pakkans veel groter. Wanneer u Camerabeveiliging aanschaft wilt u ook kwaliteit. Daarom zijn alle camera’s in het assortiment HD kwaliteit. Zo maakt u digitale opnames van DVD kwaliteit! 

 

Kies welktype installatie bij uw situatie past

  • U kunt de installatie geheel zelf uitvoeren
  • U kunt zelf installeren met ondersteuning vanuit Schols I.C.T.
  • Laat u ontzorgen en laat Schols I.C.T. de complete installatie uitvoeren 

 

De koppeling naar het internet

Deze kan soms als lastig worden ervaren. Indien u zelf installeert, dan kunt u een afspraak maken zodat onze installateur bij u langs voor de internetkoppeling en eventueel het afstellen van de beveiligingscamera’s.

 

Heeft u reeds een camerainstallatie aangeschaft van een ander merk 

Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij installeren en onderhouden diverse merken camera’s. Via het contact formulier kunt u contact met ons opnemen.

We verkopen camera's van
verschillende merken,
bezoek onze webshop voor
het complete aanbod. 

Kluizen

Wij zijn dealer van de Raat beveiligingsproducten. Waak over uw eigendommen bij brand of diefstal. Berg uw waardevolle papieren, digitale documenten en sieraden veilig op in een kluis.

 

Klik op deze link voor onze webshop met greep uit het assortiment.

 

Of bekijken rechtstreeks de catalogus met alle producten van de Raat.

 

Elke situatie is anders en vereist een andere aanpak qua beveiliging. Daarom komen wij graag met u in gesprek voor een degelijk advies. Dit kan telefonisch of bij u op locatie voor een inventarisatie. Zo kunnen we samen met u bepalen wat de best passende oplossing is. Na de inventarisatie ontvangt u binnen 2 werkdagen de offerte. Zo weet u zeker dat u de best passende oplossing heeft!